Er is een heel buffet aan sensaties wanneer we praten over het steeds evoluerende landschap van seksuele welzijn en plezier. Van de iconische rabbit vibrator tot die trendy luchtpulsatie speeltjes. Maar als je houdt van die diepe en heerlijk penetrerend genot, dan wil je zeker de stotende en pulserende speeltjes checken – die zijn echt de moeite waard!

Seksspeeltjes die stoten zijn arbeidsbesparend, en geven je het gevoel van penetratie zonder enige fysieke inspanning van jouw kant. Het is alsof je een persoonlijke assistent voor plezier hebt, waarbij het speeltje zorgt voor het pompen en stoten. Met stotende en pulserende speeltjes, kun je vaarwel zeggen tegen vermoeide polsen of zweterige handpalmen, of het nu die van jou of je partner zijn.

Als je klaar bent om je te storten in wat next-level penetratief spel, neem dan een kijkje bij de Top 5 Stotende Vibrators die we hebben bij Newside Erotiekshop:

 1. Svakom’s Ava Neo
  Svakom's Ava Neo Thrusting Vibrator for Newside's Top 5 Thrusting Vibrators
  Als je nieuw bent met stotende vibrators, is Svakom's interactieve stotende vibe een geweldige keuze voor beginners: lichtgewicht met een zachte kop en zachte ribbels. Het is de kleinste vibrator op de lijst (11cm inbrengbare lengte), maar het heeft een grote impact. Wat de Ava Neo speciaal maakt, is de mogelijkheid voor gepersonaliseerd plezier, met vijf vibratiemodi in vijf intensiteitsniveaus. Binnen dit, kun je elke sessie aanpassen met onafhankelijke vibraties, stoten, of een combinatie van beide. Hoe heerlijk!

 2. Temptasia’s Lazarus
  Temptasia's Lazarus Thrusting Vibrator for Newside's Top 5 Thrusting Vibrators
  Oké, nu zal dit speeltje je het vertrouwen in de stoot geven. Temptasia’s Lazarus vibreert niet alleen in zijn geheel, maar heeft ook drie krachtige stootsnelheden met een stootlengte van 1,25’’ (3,1 cm), en één knop op het handvat om dit alles te bedienen. Lazarus heeft een geribbelde schacht, een ergonomisch handvat, en is dramatisch gebogen aan de tip voor G-spot en P-spot stimulatie. Je zult het handvat stevig willen vasthouden als het begint, ze is krachtig. Heel krachtig.

 3. FemmeFunn’s Essenza
  FemmeFunn's Essenza Thrusting Vibrator for Newside's Top 5 Thrusting Vibrators
  Deze stoot is een must als je op zoek bent naar een dubbele stimulator die niet alleen clitorisvibratie biedt, maar een stotende schacht die uitzet en samentrekt als je beweegt. De prachtige Essenza heeft zeven stootmodi en drie externe vibratie-instellingen om je te helpen het grote O te bereiken. Ze is een zijdezachte, premium siliconen rabbit vibrator die je tenen zal doen krullen in bed, met een partner, of gewoon solo.

 4. Naked Addiction’s 9’’ Stotende Dong
  Naked Addiction's 9'' Thrusting Dong for Newside's Top 5 Thrusting Vibrators
  Voor liefhebbers van realistisch stotend plezier, is Naked Addiction’s 9’’ Stotende Dong serieus een droom. Ongelooflijk zacht om aan te raken maar stevig waar nodig, ook met 100% platinum cure siliconen. Dit schatje heeft zeven stootsnelheden, een intense Climax Mode die intens stoot voor 10 seconden, en een zuignapbasis die stevig vastkleeft aan elk glad oppervlak; waardoor handsfree spel en plezier mogelijk is.

 5. Sweet Smile’s Stotende & Roterende Dubbele Vibrator
  Sweet Smile's Thrusting & Rotating Vibrator for Newside's Top 5 Thrusting Vibrators
  En last but not least, ontmoet Sweet Smile’s ultieme plezierinstrument dat het concept van de geliefde rabbit vibe combineert met gerichte clitorale liefde en diepe, ritmische stoten (die ook nog eens draaien). Het is gewoon… wauw. Het heeft drie verschillende modi en een inbrenglengte van 14,5cm (de langste op deze lijst) en eenmaal ingebracht, kan je je voorbereiden op wat stotende magie want ze is lang en sterk!

En daar heb je het - onze overzicht van de Top 5 Stotende Vibrators die we hebben bij Newside. Deze schatjes zijn een game-changer als het gaat om plezier, en bieden een ervaring zoals geen ander. Of je nu helemaal gaat voor penetratie of je je polsen wilt  ontlasten, deze speeltjes hebben je gedekt.

Bedankt dat je met ons mee bent gegaan op deze wilde rit door onze selectie van stotende vibrators. We sturen je virtuele knuffels en high-fives voor nog veel meer tenenkrullende, verstand-blazende ervaringen!

Featured Image by Freepik

Laat een reactie achter

Alle opmerkingen worden beoordeeld voordat ze worden gepubliceerd