Volgens onze afspraak worden bestellingen die binnen Nederland en België worden verzonden (niet exclusief) verzonden met PostNL, waarbij de verzendkosten € 6,50 (incl. BTW) bedragen. Met deze koerier heeft u ook de mogelijkheid om een bestelling af te leveren op een ander adres dan uw factuuradres (bijvoorbeeld als cadeau). In Europa zijn de verzendkosten tussen de € 14,00 en € 20,00 (incl. BTW). afhankelijk van in welk land/Europese zone de zending wordt afgeleverd. Verdere wereldwijde leveringen hebben een verzendkosten van € 25,00 (incl. BTW) of meer, afhankelijk van het land van bestemming. De samenwerkende koerier zal echter altijd afhangen van welke vervoerder de levering het beste kan afhandelen in de snelste tijd (voor de meest redelijke prijs).

Levering

Bestellingen die op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 15:00 uur zijn geplaatst en betaald (mits op voorraad) worden dezelfde dag nog verzonden vanuit de locatie Newside Amsterdam door ons getrainde personeel. Als het product niet op het gewenste moment beschikbaar is, zullen we altijd eerst proberen het product/de producten via andere aanbieders te krijgen. Als dit niet lukt, sturen we je een bericht, omdat dit meestal betekent dat het product/de producten een paar dagen later worden geleverd. Als u het niet eens bent met deze inspanning, kunt u uw bestelling annuleren en wordt het bedrag (inclusief verzendkosten) direct op uw rekening teruggestort.

Levertijd in Nederland en België

Als je op een doordeweekse dag (maandag t/m vrijdag) voor 15:00/15:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag bezorgd. Bestellingen die in het weekend (zaterdag en zondag) worden geplaatst, worden gecombineerd met de verzendingen van maandag en de volgende dinsdag bezorgd. Wanneer u ervoor kiest om het factuurbedrag per bank over te maken, wordt uw bestelling verzonden nadat wij de betaling hebben ontvangen (houd er rekening mee dat dit enkele dagen kan duren).

Verpakken en ontvangen van de bestelling

Elke online bestelling wordt door ons getrainde personeel gepickt, verpakt en verzonden vanaf de locatie van Neweside in Amsterdam. Wanneer u uw bestelling ontvangt, zal de verpakking zelf volledig discreet zijn. We gebruiken geen marketingmateriaal of logo's op uw pakket, behalve het adreslabel en de koerierssticker(s). Op het label zelf vind je ‘M***N B.V.’ (en niet Newside) als afzender, om de privacy van de klant te waarborgen. Bovendien wordt uw bestelling verzonden in een bubbeltjesenvelop of in een gewone doos.

Bezorgpogingen

Newside heeft een overeenkomst met alle verzendkoeriers dat voor alle zendingen/bestellingen/pakketten moet worden getekend. Indien niet getekend wordt afgesproken dat het pakket in geen geval bij de buren mag worden afgeleverd. Als u/een persoon er niet is om uw pakket aan te nemen, zal de koerier een extra afleverpoging regelen.

Order volgen

Bij Newside is het mogelijk om je bestelling te volgen nadat deze vanuit onze winkel is verzonden. Je ontvangt een e-mail met een ‘Track & Trace’ code (dit is een gratis service). Met het Track & Trace nummer/code kunt u uw pakket op de voet volgen. Als alternatief kunt u uw pakket ook volgen door een account aan te maken op onze website. Door dit te doen, kunt u uw bestelling in realtime volgen en volgen waar deze zich momenteel bevindt (d.w.z. in de winkel, verpakt en klaar voor verzending, op de bezorgroute, enz.).

Bestelling afhalen

Als je je pakket liever ophaalt in onze Newside-winkel (Nieuwezijds Voorburgwal 156), kies dan voor onze click-and-collect-optie bij het afronden van je online aankoop. Je bestelling wordt binnen 15 minuten ingepakt en klaargezet om afgehaald te worden.

Contactgegevens

Verder kunt u contact opnemen met Newside via onderstaande gegevens: Newside | info@mynewside.com

Nieuwezijds Voorburgwal 156 1012 SJ Amsterdam, Nederland

+31 (0) 20 221 9364