Retourbeleid Als consument (d.w.z. de koper) heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen van uw koopovereenkomst af te zien. Nadat u uw bestelling heeft ontvangen, vervalt uw herroepingstermijn binnen 14 dagen na ontvangst. Indien u meerdere artikelen binnen één bestelling verspreid over meerdere dagen ontvangt, geldt de herroepingstermijn tot 14 dagen na ontvangst van uw laatst ontvangen levering.

Als u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, kunt u het Europese modelformulier gebruiken, maar u bent hiertoe niet verplicht. U kunt het herroepingsrecht uitoefenen door eerst het retourformulier van Newside in te vullen en ons een e-mail te sturen naar info@mynewside.com ter bevestiging dat u de op het retourformulier vereiste stappen hebt doorlopen.

"Wanneer u de hele overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment gedaan, inclusief verzendkosten, zo snel mogelijk en in ieder geval niet langer dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw herroeping."

Wij zijn gerechtigd het terugbetaalde bedrag in te houden totdat wij uw bestelling van u hebben ontvangen of u heeft aangetoond dat de artikelen zijn geretourneerd (wat het eerst komt).

Wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht en ons op de hoogte heeft gesteld van het invullen van het retourformulier, sturen wij u zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging per e-mail. Om aan de herroepingstermijn te voldoen, moet u het/de artikel(en)/product(en) uiterlijk 14 dagen na de datum waarop u besluit uw bestelling te annuleren/terug te sturen en het verschil van mening aan ons meedelen. In ieder geval kunt u het onderstaande retouradres vinden:

Nieuwezijds Voorburgwal 156, 1012 SJ Amsterdam, Nederland

U bent op tijd wanneer u de artikel(en) aan ons retourneert voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Stuur voornoemde artikel(en)/product(en) terug door de originele pakbon of - indien u deze niet meer in uw bezit heeft - een ondertekend briefje met uw order/factuurnummer bij de retourzending te voegen.

Voor retourzendingen gelden de volgende voorwaarden: 1. Onze producten worden uit hygiënisch oogpunt verzegeld verkocht. Deze producten kunnen niet worden geretourneerd als de verzegeling is verbroken. 2. De artikelen mogen dus niet gebruikt worden en moeten ongedragen blijven.

Uitzonderingen voor retourneren

Vanwege hygiënische voorschriften kunt u de volgende artikelen alleen retourneren als u de verzegeling niet heeft verbroken: - Lingerie, ondergoed en kousen - Bondage speelgoed - Koorden - Seksspeeltjes (producten bedoeld voor genitaal en/of anaal contact) - Tepelpompen - Tepelversieringen - condooms - Drogisterijartikelen (sprays, gels, tabletten, enz.)

Na ontvangst en controle van uw artikel sturen wij u binnen 2 werkdagen het vervangende product toe. Let op: Lees de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed door voordat je iets terugstuurt. Wij kunnen retouren die onder de uitzonderingen vallen niet vergoeden. Bovendien brengen wij verzendkosten in rekening (indien en) wanneer u deze artikelen terug wilt.

Als uw product niet meer werkt binnen 30 dagen na ontvangst en u heeft niets ongewoons gedaan waardoor het product niet meer werkt, neem dan contact op met info@mynewside.com om een omruiling voor hetzelfde artikel aan te vragen. Zorg ervoor dat u alle accessoires en verpakkingen meestuurt, zodat het product kan worden omgeruild. In het geval dat we het specifieke artikel niet meer op voorraad hebben, zal een tegoedbon worden afgegeven voor de volledige betaalde prijs.

Als uw product na 30 dagen niet meer werkt en u niets ongewoons heeft gedaan waardoor het niet meer werkt, komt u mogelijk in aanmerking voor reparatie of vervanging door de fabrikant. Als u niet zeker weet of uw product een fabrieksgarantie heeft, vermelden wij deze onderaan de productbeschrijving. Als u nog vragen heeft over de procedure, neem dan contact met ons op via info@mynewside.com. Wij helpen en bedienen u graag verder.

Contactgegevens

Verder kunt u contact opnemen met Newside via onderstaande gegevens: Newside | info@mynewside.com Nieuwezijds Voorburgwal 156 1012 SJ Amsterdam, Nederland +31 (0) 20 221 9364