Newside Garantiebeleid

1 januari 2023

Newside garandeert de bruikbaarheid en/of deugdelijkheid van de door Newside geleverde producten, overeenkomstig de aangeboden specificaties. Op alle goederen zijn de wettelijke garantierechten van toepassing, waarop u als koper in voorkomende gevallen een beroep kunt doen. De op uw factuur vermelde datum geldt als ingangsdatum voor de garantie. De wettelijke garantie geldt voor alle artikelen die u bij Newside koopt, zowel online in onze webshop als offline in onze winkel. Wettelijke garantie houdt in dat een product doet of moet doen wat de consument er redelijkerwijs van mag verwachten. Op sommige producten zit ook een fabrieksgarantie, deze garantie heeft geen invloed op de wettelijke garantie.

Er kan geen aanspraak gemaakt worden op garantie indien: Een product is beschadigd door opzet of nalatigheid, Een product is beschadigd door verkeerd gebruik of nalatig onderhoud, Er sprake is van normale slijtage

Bij een ongegronde klacht zijn de gemaakte kosten voor uw (de koper) rekening. Is een product echter defect, of functioneert het door u bestelde product niet of niet goed, neem dan contact op met onze klantenservice om een garantieformulier aan te vragen.

Verder over de bedrijfsvoering van Newside kunt u: Volg de link voor meer informatie over ons retourbeleid. Volg de link voor meer informatie over onze verzendovereenkomst. Volg de link voor meer informatie over onze privacyverklaring.

Contactgegevens

Verder kunt u contact opnemen met Newside via onderstaande gegevens:

Newside | info@mynewside.com

Nieuwezijds Voorburgwal 156 1012 SJ Amsterdam, Nederland

+31 (0) 20 221 9364