Schone toys, happy toys: dit zijn de 5 beste toy cleaners

Je favoriete speeltjes schoon houden? Daarvoor komt een toy cleaner goed van pas. Als je kijkt naar het aanbod toy cleaners dan merk je al snel dat er heel wat verschillende soorten reinigers op de markt zijn. Wij presenteren je de 5 beste toy cleaners zodat je de kwaliteit nóg langer behoudt. 

1. Beste toy cleaner voor speeltjes én lichaam: Swiss Navy Foam

Swiss Navy Foam is een speeltjes- en lichaamsreiniger in één. Erg handig want zo verwijder je ieder restje glijmiddel van zowel speeltjes en huid. Veilig te gebruiken en geeft ook nog eens een verzorgend gevoel.

De cleaner is eenvoudig in gebruik dankzij het handige pompje. Bedek het speeltje met foam en veeg het daarna af met een schone doek. Spoel het daarna af met water en laat het aan de lucht drogen. Grote gebruikers kiezen voor de verpakking van 210 ml, kleine gebruikers kiezen voor de kleinere inhoud van 47 ml.

Bestel Swiss Navy Toy & Body Cleaner Foam

2. Best geurende toy cleaner Jo Fresh Scent Spray

Zoek je een goede toy cleaner met een lekker geurtje? Dan zal de Jo Fresh Scent Spray je vast en zeker goed bevallen. Met deze frisse en zachte geur sluit je het erotisch spel sensueel af. Bovendien reinigt hij als de beste.

Spuit het speeltje in en laat de spray 60 seconden inwerken. Spoel daarna af met warm water en laat drogen. Daarna kan je speeltje er weer schoon tegenaan. En met de inhoud van 120 ml aan een aantrekkelijke prijs kun je wel even vooruit!

Bestel Jo Fresh Scent Spray

3. Beste toy cleaner voor verwijderen siliconen glijmiddel: Swiss Navy Spray

Op nummer 1 vind je de Swiss Navy Foam, de ideale toy cleaner voor speeltjes én lichaam. Graag voegen we aan het lijstje ook de toy cleaner Spray van Swiss Navy toe. De vormgeving van deze verpakking werkt super handig om siliconen speeltjes snel schoon te krijgen.

De spray is erg geschikt om siliconen glijmiddel snel te verwijderen van toys én van het lichaam. Je hoeft de cleaner niet uit te wrijven, want je hoeft alleen in te sprayen. Daarna even afspoelen met water en laten drogen. De inhoud is 177 ml.

Bestel Swiss Navy Spray

4. Beste toy cleaner voor anale toys: Bathmate extra sterk

Bathmate anale toy cleaner is speciaal ontworpen voor het grondig reinigen van anale speeltjes. Bij het gebruik van deze toys is de kans namelijk groter dat bacteriën achterblijven. Bathmate zorgt voor volledige verwijdering van bacteriën.

We raden deze anal toy cleaner dan ook absoluut aan voor iedereen die graag anaal experimenteert. Bovendien is de alcoholvrije formule vrij van parabenen, veilig te gebruiken op alle speeltjes. Tel hier een ergonomische sprayflacon van 100 ml bij op en je hebt de formule voor de beste toy cleaner voor anale speeltjes!

Bestel Bathmate extra sterke toy cleaner

5. Beste toy cleaner voor na het cleanen: Lola Toys Toy Scented Powder

Een toy cleaner voor na het schoonmaken klinkt misschien een beetje dubbelop, maar als je van lekkere luchtjes houdt dan is het een goede keuze. Met de Toy Scented Powder begin je ieder seksueel spel met een frisse geur. 

Gebruik dit poeder nadat je met een van de andere toy cleaners je speeltje hebt schoongemaakt. Nadat het speeltje droog is strooi je het poeder eroverheen. Nu gaat de toy heerlijk ruiken. Je hebt keuze uit Jasmine, Wild Berries, Vanilla en Strawberry. 

Bestel Toy Scented Powder

Tip (!) voor toys vaginaal en anaal afwisselen

Wil je een speeltje zowel anaal als vaginaal tijdens hetzelfde spannende moment afwisselen? Of wil je hem gebruiken bij meerdere partners? Het is niet handig om steeds tussendoor te moeten schoonmaken. Gelukkig is er een handige tip: Gebruik een toy cover.

Deze toy cover is vergelijkbaar met een condoom, gemaakt van latex rubber. Ze zijn van hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij speeltjes. Geen toy covers in huis, maar wel condooms? Die bieden ook prima oplossing.

Ontdek Toy Covers

Bij Newside geniet je van snelle en discrete verzending. Heb je vandaag vóór 17.00 uur besteld? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden!




Laat een reactie achter

Alle opmerkingen worden beoordeeld voordat ze worden gepubliceerd