Schoon, veilig én spannend: de beste voorbereiding anale seks

Experimenteren met anale seks staat bij velen hoog op het verlanglijstje. En als je het doet dan wil je het natuurlijk goed doen. Daarbij staan hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel, maar natuurlijk ook seksuele spanning! Om je op weg te helpen bij de voorbereiding van anale seks zetten we een aantal handige tips voor je op een rijtje. 

1. Kies het juiste glijmiddel 

Een sensueel anaal avontuur begint met het kiezen van het juiste glijmiddel. Hiermee zorg je ervoor dat de kans op wondjes kleiner wordt. We raden je het Back Door glijmiddel waterbasis van Pjur aan. Dit is speciaal ontworpen voor anale seks én het gebruik van anale toys.

Het is voorzien van panthenol, wat de elasticiteit van de huid verbetert en helpt om wonden te helen, vocht te binden en ontstekingen te remmen. Ook bevat Pjur Back Door glijmiddel kamille voor een kalmerend effect.

Ontdek Pjur Back Door glijmiddel op waterbasis

Wil je voor lang seksplezier gaan? Glijmiddel op waterbasis droogt sneller op, dus in dat geval kun je beter kiezen voor glijmiddel op basis van siliconen. Pjur heeft hun Back Door glijmiddel tevens uitgebracht in deze versie. Hierbij zijn jojoba extracten toegevoegd, wat de huid soepel en zacht maakt. 

Ontdek Pjur Back Door siliconen glijmiddel

Let op: dit glijmiddel is dan weer niet geschikt voor de meeste speeltjes, daarvoor kies je die op waterbasis. 

2. Start met een anale douche 

Om jezelf anaal te cleanen neem je het beste een anale douche. Daarvoor zijn speciale accessoires ontwikkeld die dit een stuk gemakkelijker maken. Bijvoorbeeld de Renegade Body Cleanser. 

Deze is voorzien van mondstuk die je met glijmiddel anaal inbrengt. Vervolgens knijp je in de grote bol om water of reinigingsvloeistof op te nemen. De eerste keer is het gebruik wellicht even wennen maar daarna werkt het super gemakkelijk. De beste voorbereiding op jullie anale seks avontuur.

Ontdek Renegade Body Cleanser Anale Douche

3. Zorg voor een goed voorspel 

Met een fijn voorspel zorg je ervoor dat jullie ontspannen raken en dat het anale spel soepeler verloopt. Zo verkleint de kans op eventuele wondjes en pijn. Bovendien zijn er speciale toys die kunnen helpen bij dat voorspel. Bijvoorbeeld de Clean Stream Silicone Beaded Lube Launcher van XR Brands.

Dit is een diepe glijmiddel applicatie. Hij ziet eruit als een dunne dildo voorzien van kralen. Dat geeft een prettig gevoel. Daarnaast kun je de Lube Launcher vullen met waterbasis glijmiddel en anaal injecteren. De penetratie zal op deze manier gemakkelijker gaan.

Ontdek voor voorspel Clean Stream Silicone Beaded Lube Launcher

Liever een vluggertje? Gebruik dan de speciale relaxing serum van Pjur Back Door voor een snelle voorbereiding op anale seks. Deze onzichtbare gel vormt een onzichtbaar en beschermend laagje op de huid die gevoeligheid vermindert (maar niet de sensatie!). Het werkt binnen 15 seconden. Het is veilig te gebruiken, ook in combinatie met condooms.

Bekijk voor vluggertjes voor Pjur Back Door Anale Comfort Serum

4. Gebruik eventueel een anaalcondoom 

Een condoom gebruiken voor anale seks kan zeker een pre zijn om verschillende redenen. Je zorgt dat er geen virussen en bacteriën het lichaam in kunnen en daarnaast is het ook gewoon een veilige optie wanneer je vaak van partner wisselt. Met een condoom speel je op safe. Zorg voor een goede voorbereiding op anale seks en sla alvast Durex London Condooms in.

Tip: Gebruik ze met veel glijmiddel en ga voor een soepel anaal spel!
 Indien jullie daarna seks willen hebben dan is dat geen enkel probleem. 

5. Ontspan en geniet 

Zo, met deze tips ga je voor een goede voorbereiding op anale seks. Als laatste tip willen we je meegeven om te genieten en te ontspannen. Dit bevordert het anale avontuur en zorgt ervoor dat je de prikkelingen maximaal kunt ervaren. Enjoy!

Bestel je toys en accessoires bij Newside vóór 17.00 uur? Dan worden ze dezelfde dag nog verzonden, uiteraard discreet. We wensen je een goede voorbereiding en veel anale seks spanning toe!

 

Laat een reactie achter

Alle opmerkingen worden beoordeeld voordat ze worden gepubliceerd