De eerste keer anale seks of kontneuken

 

Dit is een zeer uitgebreide handleiding over het hebben van anale seks, of kontneuken zoals sommigen het noemen. Terwijl je dit leest zul je het verschil begrijpen tussen heerlijke en bevredigende anale seks, en anale seks wat pijnlijk en rommelig is.

 

Wees gerust: Goede anale seks kan hemels zijn!

Lees snel verder!

 

De voor- en nadelen van anale seks

Voordat je definitief besluit om ervoor te gaan en hierover met je partner te praten, zijn er een paar dingen die je moet overwegen. Want hoewel anale seks werkelijk geweldig kan zijn, zijn er ook nadelen. Overweeg deze goed voordat je verder gaat:

 

De voordelen van anale seks

  • Het is een ander soort orgasme

Veel vrouwen hebben een veel intensiever orgasme van anale seks. Ik kan je niet uitleggen waarom dat is, maar ik weet wel dat er duizenden zenuwuiteinden in je anus zitten. Alleen de clitoris en de vagina hebben er meer. Dus als je moeite hebt met het krijgen van een orgasme tijdens vaginale seks, kan anale seks misschien wel veel opwindender zijn waardoor je wel een orgasme kunt krijgen.

  • Anale seks is ‘kinky’.

Een ander voordeel is dat anale seks nog steeds een groot taboe is. Iets wat je niet hoort te doen, iets wat ‘vies’ is. (Geloof me, het is niet vies) Het doorbreken van dit taboe kan op zich al erg opwindend zijn.

  • Het kan een ‘plan B’ zijn

Soms is vaginale seks even niet mogelijk. Niet alleen tijdens de periode dat je ongesteld bent, maar bijvoorbeeld ook omdat je vagina nog helemaal beurs is van de vorige vrijpartij. In al die gevallen kan anale seks een andere dimensie geven.

  • Er is geen risico op een zwangerschap

Ok, dat is een open deur intrappen. Maar het blijft nog steeds een groot voordeel: Het plezier van penetratie (voor jullie allebei) zonder risico’s.

 

De nadelen van anale seks

  • Anale seks heeft soms planning nodig

Het is en blijft een groot taboe: Penetratie in de anus wat vaak geassocieerd wordt met vies. Wat als er nog poep in het laatste stuk van je darmen zit?

Dit kun je gemakkelijk voorkomen door vooraf te bedenken wat je eet. Als je weet dat je van bruine bonen winden moet laten en niet een stevige ontlasting hebt, dan moet je dat vooral vermijden. Maar normaal gesproken is het laatste stukje van je darmen altijd leeg en schoon, maar niet als je echt aandrang hebt om naar het toilet te gaan.

  • Voor sommige mannen is het een obsessie

Sommige mannen, en dan vooral jonge mannen, hebben een obsessie voor anale seks. Voor hen is het een punt op hun bucketlist, een vakje om aan te vinken en waarmee ze tegen hun vrienden over op kunnen scheppen. Als jij geen interesse hebt in anale seks, en je vriend is geobsedeerd en respecteert jouw keuze niet, dan kan dat voor jullie beide een flinke afknapper zijn.

 

Kijk eens diep in je hart: WIL je het eigenlijk wel?

Veel vrouwen zijn helemaal niet geïnteresseerd in anale seks. En toch doen ze het om hun partner gelukkig te houden. Je partner zou, in het ideale geval, je keuze moeten respecteren. Er zijn namelijk zo veel andere opwindende dingen te doen!

 

Hoewel ik je aanraad om alle nieuwe dingen tenminste één keer te proberen om te zien of je het leuk en lekker vindt, moet. Je je NOOIT gedwongen voelen om iets te doen wat je in je hart niet wilt doen. En dat geldt ook voor anale seks.

 

Dus, als je anale seks niet wilt proberen, of als je het een keer geprobeerd hebt en het niks vond, dan moet je het niet doen! Zelfs niet als je het alleen maar voor je partner wilt doen. Als jullie seksleven bestaat uit dingen die je niet wilt doen, dan heeft dat directe impact op jullie relatie.

 

Zoals ik eerder al schreef, er zijn zoveel meer dingen die samen kunt doen, en waar je allebei plezier aan kunt beleven.

 

Communicatie, communicatie, communicatie!

Als jullie beide willen leren hoe je op een aangename manier anale seks kunt hebben, dan is communicatie de basis van dit alles. En om eerlijk te zijn, zal dit voornamelijk eenrichtingsverkeer zijn.

 

Jij, als ontvanger, gaat namelijk aan je partner vertellen wat hij wel of niet moet doen, en op welke manier.

 

Je moet je op je gemak voelen om te vertellen dat hij sneller moet gaan, harder, dieper, minder diep, heel langzaam terugtrekken, of even helemaal stoppen met bewegen.

 

Op zijn beurt moet je partner het respect hebben om naar je te luisteren en de instructies ook echt opvolgen.

Het is man eigen om zich dominant te voelen tijdens anale seks, maar in werkelijkheid moet hij accepteren dat jij, als ontvanger, de touwtjes in handen hebt. Niet om te domineren, maar simpelweg om de anale seks prettig en opwindend te maken. Je wilt de geneugten voelen, en beslist niet de pijn!

 

Erg belangrijk: Welk glijmiddel gebruiken?

Het wordt heel vaak onderschat, maar het gebruik van glijmiddel maakt echt het verschil tussen aangename anale seks en pijnlijke seks. Maar niet alle glijmiddelen zijn geschikt voor anale seks.

 

Glijmiddel op waterbasis

Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden is dit een glijmiddel op. Waterbasis. Dit maakt het erg veilig voor anale seks, maar het is beslist niet perfect: Het probleem met glijmiddel op waterbasis is dat het vrij snel opdroogt en moet dan opnieuw worden aangebracht. Stoppen om opnieuw glijmiddel aan te brengen kan de sfeer behoorlijk verpesten.

 

Glijmiddel op basis van siliconen

Voor anale seks is dit de beste keuze: De siliconen tasten niet het latex van een condoom aan, en het gaat veel langer mee dan glijmiddel op waterbasis. Glijmiddel op siliconenbasis is zijdezacht en voelt erg natuurlijk. Enige nadeel is dat het lastig kan zijn om gemorst glijmiddel uit je beddengoed te wassen.

Bijna alle soorten glijmiddel die speciaal voor anale seks zijn, zijn gemaakt op basis van siliconen.

 

Glijmiddel op basis van olie

Dit is een superzacht glijmiddel wat heel lang meegaat. Dus in principe ideaal voor anale seks. Maar er zijn een paar vervelende nadelen: Het is erg lastig om de gemorste plekken uit je beddengoed te wassen, en olie gaat niet samen met een latexcondoom. Je condoom wordt aangetast door de olie en zal gaan scheuren. En dat is het laatste wat je wilt!

 

Het zal dus geen verrassing zijn dat ik sterk aanraad om een glijmiddel op van siliconen te gebruiken. Zelf gebruik ik altijd deze:

                           

En dan nu de praktijk: De eerste keer anale seks

Na alle informatie is dit het allerbelangrijkste onderdeel van deze handleiding over de eerste keer anaal.

 

Veel vrouwen hebben pijn tijdens de anale seks, en de reden hiervoor is je anus. Je anus bestaat uit een kringspier die normaal gesproken gesloten is, behalve als je naar het toilet gaat om te poepen. Deze spier reageert niet zoals bijvoorbeeld je armspieren die je in een fractie van een seconde aan kunt spannen of ontspannen.

 

Je sluitspier heeft tijd nodig om zich te ontspannen om een vinger of een penis te ontvangen.

 

Als je te snel bent met penetreren, dus als de kringspier nog niet ontspannen is, dan gaat dat pijn doen. Veel pijn.

 

Conclusie: Het geheim voor aangename en pijnvrije anale seks is om je sluitspier zo veel mogelijk te ontspannen en voldoende te openen zodat je partner relatief gemakkelijk kan penetreren.

De eerste keer anaal neuken doe je zo

Het is verstandig om dit eerst zelf even te proberen, in alle rust en zonder de druk van een partner.

Breng wat glijmiddel aan op je wijsvinger, en op je anus. Masseer je anus zodat de sluitspier begint te wennen aan een aanraking en zich begint te ontspannen. Dus langzaam je vinger naar binnen. Door het glijmiddel zal dit relatief gemakkelijk gaan. Zodra je je ongemakkelijk gaat voelen, of als het pijn doet, stop dan direct en wacht even een minuutje voordat je weer verder gaat. Zodra je vinger niet verder kan, begin je je vinger langzaam in en uit te bewegen.

Als dit goed voelt, kun je het proberen met twee vingers en misschien zelfs met drie vingers. Alles is oké, zolang jij er maar plezier aan beleeft.

 

Een alternatief is om een butt plug te gebruiken. Deze zijn beschikbaar in verschillende lengtes en diktes en zijn perfect voor deze oefening. Daarnaast zijn buttplugs lekkere seksspeeltjes voor als je alleen bent of zelfs met je partner.

Zelf heb ik deze buttplug in mijn nachtkastje liggen:

                                     

Anale seks met een partner is in beginsel hetzelfde. De ‘vingeroefening’ wordt nu uitgevoerd door je partner waarbij jij de regie hebt. Je partner moet dus echt bereid zijn om jouw instructies ook echt op te volgen. Als dat niet het geval is, stop dan direct!

 

Zodra je anus voldoende ontspannen is en de vingeroefening met twee of drie vingers is nog steeds plezierig, dan kunnen jullie hetzelfde doen met de penis.

 

De eerste keer anale seks: Welk seksstandje?

Voor de eerste keer anaal, is ‘Cowgirl’ het beste seksstandje. Door bovenop hem te gaan zitten, ben jij in controle. De partner is passief en moet dus niet gaan stoten.

 

Nadat jullie ruim glijmiddel hebben aangebracht (penis EN anus), pak je zijn penis vast en leidt deze langzaam in je anus. Neem hiervoor de tijd. Zodra het ongemakkelijk gaat voelen kun je even een momentje stoppen of zelfs helemaal terugtrekken. Een minuutje later kun je het dan weer proberen.

 

Wanneer de penis niet dieper kan, kun je heel voorzichtig je lijf op en neer bewegen. Doe het rustig aan, in je eigen tempo.

 

Zodra jij je op je gemak voelt, kan je partner actiever worden door langzaam te stoten. Maar let op: JIJ blijft de regie houden!

 

En dat is alles!

 

Bovenstaande is de beste manier om te leren hoe je aangename en pijnvrije anale seks kunt hebben. Maar er is meer te ontdekken!

 

In een ander artikel ga ik je enkele geavanceerde anale sekstechnieken en seksstandjes leren waar jullie helemaal van door het dak zullen gaan, leidend tot zeer explosieve orgasmes.

Laat een reactie achter

Alle opmerkingen worden beoordeeld voordat ze worden gepubliceerd