De 5 beste vibrators op een rijtje

De vibrator behoort tot de meest begeerde toys voor vrouwen. En dat is niet gek, want dit trillende speeltje brengt je in no-time tot een hoogtepunt. Welke vibrator het beste bij je past hangt natuurlijk maar net af van jouw wensen. Om je op weg te helpen presenteren we je een top 5 van de beste vibrators in verschillende vormen en maten. Ontdek jouw favoriet. 

1. Beste Tarzan vibrator: Hop – Rave van Blush Novelties

We beginnen deze top 5 groots met de populaire Tarzan vibrator, ook bekend als rabbit vibrator. Dit was een van de eerste modellen op de markt die ook aandacht gaf aan stimulatie voor de clitoris.  

Deze Hop – Rave Tarzan vibrator van Blush Novelties geeft dubbele stimulatie, zowel aan de clitoris als aan de g-spot. Hij is voorzien van 7 vibrerende functies. Tijdens gebruik kun je de standen gemakkelijk wisselen, zodat je hem perfect afstemt op je genot.

Het mooie design met gemiddelde grootte is verkrijgbaar in groen en roze. Pleziertjes onder de douche zijn geen probleem, want hij is waterdicht. Met de inbegrepen USB-kabel is hij gemakkelijk op te laden.Met dit fijne speeltje ga je voor uren plezier! 

Ontdek Hop – Rave Tarzan vibrator

2. Beste wandvibrator – Palm Power Extreme

Een goede vibrator hoeft niet altijd per se vaginaal ingebracht te worden. Een wand massager is ideaal om de clitoris te stimuleren. En dat is precies waar deze Palm Power Extreme Wand vibrator goed in is!

De ergonomische vorm en zachte siliconen wand nemen je mee in je geilste fantasieën. Met verschillende standen en vibratiepatronen krijg je een lekker gevoel dat je nauwelijks kunt omschrijven. Ervaar zelf de afwisseling van de zachte en krachtige standen.

Deze wand massager is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te reinigen. Met de USB charger laad je hem snel op. Hij is verkrijgbaar in luxe zwart en roze. Een welkome aanvulling voor in de slaapkamer.

Ontdek Palm Power Extreme Wand vibrator

3. Beste stuwende vibrator - Evolved Thrust & Go Back

Deze Thrust & Go Black vibrator van Evolved heeft een uniek design. Deze is voorzien van extra aanzetstuk met stuwende zuignap, waarmee een stotende beweging wordt nagebootst. Dit sluit perfect aan bij de meest wilde fantasieën.

Hij heeft twee opzetstukken: G-spot en Bulby. Zo wissel je af qua vorm. Je kunt de vibrators ook los gebruiken zonder het stuwende opzetstuk. Een multifunctionele aankoop die voorzien is van 7 verschillende snelheden en patronen. Hierbij kun je het trillen en stoten afwisselen.

Deze siliconen vibrator zorgt voor eindeloos genot. De diameters variëren op verschillende delen van de vibrator tussen de 3,6 en 5,6 centimeter. De lengte is 38,1 centimeter. Met de meegeleverde USB-kabel kun je hem snel opladen. It’s time to enjoy!


Ontdek Evolved Thrust & Go Black

4.  Beste vibrator voor koppels: Lovense Lush 2.0

De Lush 2.0 van Lovense is een krachtige op afstand bedienbare bullet vibrator. Perfect voor solo spel, voorspel of het discreet spelen in publiek. Zo kun je deze discrete love toy zelfs in je slipje dragen, extra spannend! Wonen jij en jouw geliefde op afstand? Geen probleem, de Lush 2.0 is de perfecte toy voor long distance relationships.

De vibrator is verbonden via Wifi of bluetooth en kan via een smartphone app worden aangestuurd. Werkt jouw toy via bluetooth, dan heb je een bereik tot 13 meter. Zodra je verbindt via Wifi, zijn jouw mogelijkheden, en daarmee afstanden, oneindig. Experimenteer met verschillende vibratiestanden. Deze bijzondere toy is zelfs te synchroniseren met muziek, waarbij de vibraties de beat aanhouden.

Kortom, een krachtige en stille vibrator waarmee je veel excitement beleeft. Neem zelf de touwtjes in handen of geef de besturing uit handen aan je partner. Met deze kwalitatieve koppeltoy beleven jullie samen een spannend avontuur.

Ontdek Lovense Lush 2.0 vibrator

5.  Beste luchtdruk vibrator: Satisfyer Pro 2

Zoek jij een toy die staat voor sensualiteit en clitoris stimulatie? Overweeg dan de Satisfyer Pro 2 vibrator. Deze combineert drukgolven en vibratie in één speeltje. Deze Satisfyer is voorzien van 11 verschillende contactloze drukgolfstanden en 10 trilstanden. Zo kan je de intensiteiten helemaal naar wens aanpassen en combineren.

Het design van deze vibrator laat niets te wensen over. Het slanke design ligt fijn in de hand en is erg stijlvol door het roségoud. De Satisfyer heeft een zachte, siliconen ring en zorgt voor intens genot. Deze waterdichte vibrator is ook relatief stil. Conclusie, Een erg populaire vibrator, voor een uitstekende prijs-kwaliteit.

Ontdek de populaire Satisfyer Pro 2 vibrator

Laat een reactie achter

Alle opmerkingen worden beoordeeld voordat ze worden gepubliceerd