Door Corona moeten we extra letten op het houden van afstand. Dit vonden wij een goede aanleiding om eens in te zoomen op de beste op afstand bestuurbare speeltjes. Met de vibrators in deze top 7 genieten zowel mannen als vrouwen coronaproof van een hoogtepunt!

1. Lush vibrerend eitje met app van Lovense 

De Lovense Lush 2.0 is de krachtigste op afstand bedienbare bullet vibrator. Hij werkt via bluetooth technologie. Je kunt hem (laten) besturen via een app en dat met een bereik tot 13 meter. Via internet kun je hem zelfs bedienen op elke afstand!

Dit vibrerende ei is vrijwel geluidloos (45.5 dB) waardoor je hem ook publiekelijk kunt gebruiken. De toy bevat ook aan- en uitknoppen, dus mocht je hem handmatig uit willen zetten dan is dat mogelijk.

Een toffe bijkomstigheid is dat je de Lush 2.0 kunt synchroniseren met muziek. Je kiest voor eindeloze mogelijkheden op het gebied van vibratiepatronen. De beste combinatie van spanning en ontspanning!

Ontdek Lush 2.0

2. Lovense Hush vibrerende buttplug met app

Gaat jouw voorkeur uit naar anale vibratie? Deze Hush buttplug kun je met je smartphone bedienen. Dat maakt hem erg geschikt voor koppelspel op afstand, zelfs in het openbaar. Hij is namelijk fluisterstil en heeft een geoptimaliseerd ontwerp voor langdurig gebruik.

Via de app is hij bedienbaar vanaf elke afstand. Bovendien heeft hij onbeperkte vibratiepatronen. Snuffel door de app en ontdek zelfs nieuwe patronen, die je direct kunt downloaden en kunt toepassen op jouw Hush buttplug. 

Ontdek Lovense vibrerende hush buttplug

3. Lovense Edge prostaat vibrator met app 

De bijzondere Edge is ’s werelds eerste verstelbare massager. Dat is handig, want zo kun je de kop plaatsen hoe je maar wilt. Tevens is de nek geoptimaliseerd.  Dat maakt deze toy tot een comfortabel speeltje dat past bij ieders lichaam en voorkeuren.

Hij heeft maar liefst twee motors waarmee sterke vibraties worden afgegeven. Dat kan ook op afstand, want je verbindt de Edge met een app. Daar kun je ook nog tal van vibratiepatronen downloaden. Of laat deze vibrator mee vibreren op de muziek, hij kan het allemaal!

Ontdek Edge prostaat vibrator van Lovense
 

4. Lovense Nora vibrator met app  

De Nora van Lovense was de eerste vibrator met bluetooth. Deze wit-roze toy heeft de uitstraling van een Tarzan vibrator. Hiermee geniet je van dubbele stimulatie. Het hoofd van de Nora draait, zodat ze G-spot extra gestimuleerd wordt.

Achter deze Nora schuilt heel wat bijzondere techniek! Zo kun je dit speeltje verbinden met een app om hem te (laten) bedienen op afstand. Je kunt hem ook synchroniseren met muziek. Tevens kun je de luchtpomp en trillingen instellen via je smartphone.

Het toffe aan deze vibrator voor vrouwen is dat je hem kunt connecten met Nora. Je synchroniseert hem bijvoorbeeld met de Lovense Max 2 masturbator voor mannen (zie hieronder). Zo hebben jullie ieder een fijne toy en kunnen jullie samen genieten en ontdekken, zelfs op verre afstand.

Ontdek Lovense Nora vibrator 


5. Lovense Max 2 app controlled masturbator

Mannen opgelet, deze Lovense Max 2 masturbator zorgt voor een verbluffende ervaring. De sleeve heeft 360-graden samentrekkingen en geeft krachtige sensaties. De uitstraling is sekseneutraal, de flexibele binnenkant is voorzien van verschillende structuren.

Hij heeft een lengte van 24,1 centimeter. Het materiaal aan de binnenzijde rekt mee, waardoor die geschikt is voor vrijwel alle formaten penissen. Speel alleen of laat iemand anders hem bedienen op afstand. Je kunt hem tevens synchroniseren met diverse andere Lovense toys, zoals de hierboven genoemde Nora. Ze reageren dan op elkaars bewegingen.

Deze waterbestendige Max 2 is een revolutie in de mannelijke masturbator. Wissel af in snelle en langzame trillingen of kies voor de pulsestand. Opladen kan via de meegeleverde USB-kabel.

Ontdek Lovense Max 2

6. Titan masturbator FeelPornsStars Experience van Kiiroo

Wil je de bewegingen van jouw favoriete lover of pornstar ervaren? Dan is deze Titan masturbator van Kiiro wellicht iets voor jou. Het is een handheld stroker met een sleeve die levensecht aanvoelt. Met negen vibrerende bullets wordt de masturbatie geïntensiveerd.

Je verbindt de Titan met 4.000 verschillende interactieve video’s van verschillende platformen, waarbij de masturbator de bewegingen nabootst van pornosterren als Jessica Drake, Lisa Ann en Bobbi Eden.

En dat niet alleen, je kunt hem ook synchroniseren met het apparaat van je partner. Waar die persoon ook is, jouw Titan zal de trillingen afstemmen op de bewegingen van de ander. Een spannende manier van samen genieten, alsof je echt bij elkaar bent!

Ontdek Kiiroo Titan masturbator FeelPornStars Experiene

7. Keon automatische masturbator van Kiiroo 

De Keon masturbator van Kiiroo is qua verbindingsfunctionaliteiten vergelijkbaar met de Titan. Je kunt hem op afstand synchroniseren met het Kiiroo speeltje van je partner en je kunt hem tevens verbinden met erotische websites, of zelfs afspelen met een interactieve VR-bril.

Het verschil tussen deze twee modellen zit hem voornamelijk in de manier van vibreren. De Keon maakt vooral pompende en stotende bewegingen, met tot wel 230 trillingen per minuut. Je stelt nauwkeurig de snelheid en de duur van de masturbatie af. Enjoy! 

Ontdek Kiiroo KEON automatische masturbatorLaat een reactie achter

Alle opmerkingen worden beoordeeld voordat ze worden gepubliceerd