Experimenteren met BDSM staat bij veel dames en heren hoog op het verlanglijstje. Dit erotisch spel maak je zo sensueel of wild als je zelf wilt, van liefdevolle bondage tot volledige overgave of dominantie.

Wil je graag experimenteren met je partner? Met deze 4 toys breng je je fantasieën en feelings tot een nieuw level. Prikkel je zenuwen en experimenteer met deze beste bondage speeltjes!

De 4 beste bondage toys

Als je nog geen ervaring hebt met bondage dan is dit een bijzondere manier om je grenzen te ontdekken en te verleggen. We garanderen je in ieder geval dat de temperatuur hoog oploopt in de slaapkamer als je met onze aanraders experimenteert. Ook wanneer je er wel ervaring mee hebt is het interessant om nieuwe speeltjes te proberen. 

1. Bondage tape van Ouch!

Bondage tape is een perfect speeltje om samen te genieten van bondagespel. En met de tape van het merk Ouch! kies je voor uitstekende kwaliteit. Voorzien van een speciale techniek waardoor die wel aan het lichaam en aan zichzelf plakt, maar gemakkelijk en pijnloos te verwijderen is.  

Ga jullie eigen Fifty Shades of Grey avontuur aan en ervaar de sensatie. Plaats de bondage tape waar je maar wilt. Bind de voeten samen, plaats de handen aan het bed, bedek het gezicht of dek een lichaamsdeel af in deze sexy tape. Kies uit fluweelrood, luxe zwart of transparant en ontdek wat deze spannende toy aan jullie experience toevoegt.

Ontdek Ouch! non sticky bondage tape

 

2. Bed Restraint Set van Scandal

Met deze kinky Bed Restraint Set van Scandal ga je voor ondeugende nachten. De cross-style boeien kunnen gebruikt worden in zelfs kingsize bedden en zijn volledig aanpasbaar aan grootte van de bewegingen. Zo bereikt de dominant de meest gevoelige plekjes. Groot voordeel is dat de pols- en enkelboeien een comfortabele pasvorm hebben en zo los of strak af te stellen zijn als jullie maar willen.

 Hier houdt jullie Scandal avontuur nog niet op. Met de prachtige blinddoek gaan jullie voor een extra touch. Voel de adem in je nek, eventueel met ball gag. Deze is verstelbaar en biedt voldoende ruimte om te ademen en zo hard te kreunen als je wilt. Welk rollenspel gaan jullie aan?

Ontdek Scandal Bed Restraint Set

 

3. Diamond Pattern Paddle Guilty Pleasure

Speciaal voor ondeugende BDSM liefhebbers heeft het merk Guilty Pleasure (GP) deze spannende Paddle op de markt gebracht. Voor zachte tikken en harde spanking. De achterkant is super glad, terwijl de voorkant voorzien is van ruitpatroon. Wissel af en ga voor onbeschrijflijke tintelingen.

De zwarte paddle is gemaakt van licht verend siliconen en is 37,5 centimeter lang en 6 centimeter breed. Ideaal voor een rollenspel met je partner. Spank (spice) it up! Combineer eventueel met andere toys van GP om jullie seksuele setting compleet te maken.

Ontdek GP Diamond Pattern Paddle

 

4. Handboeien Deluxe van Blaze

Een paar sensuele handboeien is een musthave in het nachtkastje van ieder ondeugend koppel. Met de Deluxe Handboeien van Blaze zitten jullie zeker goed. Ze hebben niet alleen een sexy uitstraling met roodroze slangenhuid look, maar zitten ook comfortabel door de zachte voering. 

Kortom, genot combineren met spanning. Je stelt deze handboeien volledig naar wens in middels een 10 centimeter lange en afneembare ketting. Krijgen jullie er geen genoeg van? Breid dan uit met extra kettingen, touwhaken en gewichten. Enorm veel  mogelijkheden voor eindeloos plezier in de slaapkamer!

Ontdek Blaze Handboeien Deluxe

 

Discreet bondage toys kopen bij Newside

Welke van bovengenoemde beste bondage toys wordt jullie nieuwe speeltje in de slaapkamer? Je hoeft in ieder geval niet lang te wachten op je nieuwe toys, want als je vandaag vóór 17.00 uur besteld, gaat jouw pakketje dezelfde dag nog op de post.

Discreet uiteraard, en met gratis verzending vanaf €75. Je bent natuurlijk ook welkom in onze winkel in hartje Amsterdam. We wensen je alvast veel erotisch genot toe!


 

Laat een reactie achter

Alle opmerkingen worden beoordeeld voordat ze worden gepubliceerd