De beste seksspeeltjes voor koppels: Waar begin je?

 

In iedere seksuele relatie komt ooit een moment dat het nodig is om de seks een beetje te stimuleren. Niet dat jullie niet genoeg hebben aan elkaar, maar meer om nieuwe dingen te proberen. De ultieme manier om dat te doen is het experimenteren met seksspeeltjes voor koppels. Veel seksspeeltjes zijn ontworpen om in je eentje te gebruiken. Dit is natuurlijk prima als je hier zin in hebt, of als je partner afwezig is. Maar wat als je seksspeeltjes wilt kopen die ontworpen zijn om samen te gebruiken?

 

Om jullie te helpen bij het kiezen van seksspeeltjes voor koppels, heb ik deze blog geschreven. Aan het einde komt het meest opwindende deel. Lees dus snel verder!

 

Maar eerst even dit: Als het alweer een tijdje geleden is dat je interesse had in seksspeeltjes, zul je je nu verbazen over alle soorten seksspeeltjes die vandaag de dag te koop zijn: In allerlei vormen, kleuren, maten en smaken. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of het is beschikbaar.

 

Seksspeeltjes bestaan al heel lang

Als jij denkt dat seksspeeltjes gebruiken iets is van. De laatste generatie, dan heb je het helemaal mis. Archeologen hebben seksspeeltjes gevonden die dateren van ruim 2 eeuwen voor Christus, met name in de vorm van vibrators.

Dankzij de uitvinding van elektriciteit, en later de batterijen, kwamen ook de seksspeeltjes in een nieuwe fase: De eerste elektrische vibrators werden gebruikt door artsen om ‘hysterie’ bij vrouwelijke patiënten te behandelen.

 

Wist jij dat de eerste elektrische vibrator uitgevonden werd, ruim 10 jaar voor de uitvinding van het strijkijzer en de stofzuiger? Het bewijs dat vrouwen ook toen al meer geïnteresseerd waren in seks dan in strijken en stofzuigen… (ok, beetje kort door de bocht, maar wel een leuk weetje!)

 

Door de technologische ontwikkelingen van de afgelopen 25 jaar, heeft de ontwikkeling van seksspeeltjes een grote (digitale) vlucht gemaakt. Klassieke vibrators zijn er natuurlijk nog steeds, maar de moderne seksspeeltjes gaan veel verder: Van seksspeeltjes voor koppels, tot seksspeeltjes op afstand en seksspeeltjes gebaseerd op Virtual Reality.

 

Veel keus in seksspeeltjes voor koppels

Seksspeeltjes zijn tegenwoordig hightech producten geworden. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je daarin mee moet gaan. Het is prima om rustig te beginnen met enkele opwindende seksspeeltje voor koppels die nog ‘ouderwets’ zijn. Wees niet bang, want deze seksspeeltjes bestaan nog steeds en zijn opwindender dan ooit!

 

Seksspeeltjes voor koppels kopen: Van idee tot uitvoering

Ga geen overhaaste beslissingen maken, zonder eerst je partner hierin te betrekken. Pas daarna samen lekker shoppen.

 

Bespreek het eerst met je partner

Misschien sta je te popelen om direct naar de seksshop te gaan, of een seksspeeltje online te bestellen, maar dat is niet direct een goed idee. Als je wilt dat het leuk wordt voor allebei, is het van belang om dit eerst met je partner te bespreken. De sleutel tot succes is. Het vinden van seksspeeltjes wat jullie alle twee opwindt. En dat kan alleen maar door er vooraf over te discussiëren. Overigens kan de discussie op zich al een opwindend moment zijn…

 

Samen shoppen voor jullie ultieme seksspeeltje!

Het samen uitzoeken en kopen van jullie seksspeeltjes is al de helft van het plezier. De beste manier is om een seksshop te bezoeken zodat je gebruik kunt maken van deskundig advies en je de seksspeeltjes zelf kunt aanschouwen en voelen. In de seksshop kun je rondneuzen voor misschien andere ideeën, en je kunt vragen stellen aan de verkoper. Misschien wil je gewoon voelen hoe zacht die ene vibrator is, of hoe sterk de trillingen zijn. Ook een goed idee van de grootte kan van belang zijn.

 

Maar als jullie je daar niet lekker bij voelen, heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om de seksspeeltjes online te bestellen. De seksspeeltjes worden dan binnen een paar dagen in een neutrale verpakking aan huis geleverd.

 

Zijn jullie beginners? Houdt het eenvoudig!

Zeker als jullie dit voor de eerste keer willen proberen, is het verstandig om het eenvoudig te houden. Ga dan niet direct voor de ingewikkelde seksspeeltjes die verbonden zijn met het internet. Een mooi voorbeeld is de koppel vibrator.

 

Een koppel vibrator

Een goed idee om te starten is de zogenaamde koppel vibrator, een vibrator voor koppels, ook wel een ‘Vibe’ genoemd. Er zijn allerlei soorten koppel vibrators beschikbaar en verschillende manieren om ze te gebruiken. Ze zijn in basis ontworpen om beide partners (in dit geval een hetero-stel) tegelijkertijd maximaal te stimuleren.

 

Nogmaals: Houd het eenvoudig, zeker in het begin.

Als je partner met een gigantische op afstand bestuurbare vibrator aan komt zetten voel je je waarschijnlijk erg geïntimideerd. Een ouderwets ‘normaal’ model kan dan misschien beter zijn: Minder intimiderend en net zo veel plezier voor jullie allebei!

 

De beste seksspeeltjes voor koppels

Ok, we hebben nu alle blabla gehad, en gaan over naar de praktijk. Welke seksspeeltjes voor koppels kan ik jullie van harte aanbevelen? Ik zet ze voor je op een rijtje:

 

Een koppel vibrator, gedragen door de vrouw

Zoals eerder gezegd: Een koppelvibrator is een prima seksspeeltje om mee te beginnen. Er zijn verschillende merken en types, en iedere koppelvibrator heeft zijn voor- en nadelen.

 

Maar allemaal werken ze ongeveer hetzelfde: De koppelvibrator heeft de vorm van een U, en wordt ingebracht door de vrouw. De vibrator kan alleen door de vrouw gebruikt worden, maar het wordt pas erg spannend als de man gaat penetreren tijdens het gebruik van de koppelvibrator door de vrouw. De man voelt heel goed de trillingen, wat een extra dimensie geeft aan het liefdesspel.

 

De meest bekende koppelvibrators worden gemaakt door We-Vibe, bijvoorbeeld de We-Vibe Chorus. Toegegeven: Deze koppelvibrator heeft de optie om op afstand bediend te worden. Maar dat is natuurlijk niet verplicht. Bewaar deze optie voor later. In eerste instantie kun je de We-Vibe gewoon gebruiken met ‘ouderwetse’ knopjes. Nadeel is dat de We-Vibe producten vrij duur zijn.

 

Een ander merk is ‘Satisfyer’. Over het algemeen goedkoper dan de We-Vibe, en met bijna dezelfde mogelijkheden.

 

Een zeer stijlvolle versie van een ‘Satisfyer’, uitgevoerd in zwart met goudkleurige afwerking in mat, kun je hier vinden:

                          

 

De mannelijke vorm van een koppelvibrator

Er bestaat ook een koppelvibrator welke gedragen kan worden door de man. Het klinkt misschien ingewikkelder dan het in werkelijkheid is, want het betreft hier in basis een cockring met vibrerende functies. Deze wordt door de man gedragen en stimuleert niet alleen de penis, maar vooral ook de clitoris van de partner.

Bijkomend voordeel is dat de erectie langer aanhoudt en het orgasme wordt vertraagd voor maximaal plezier!

 

Kijk hier maar eens:

                   https://mynewside.com/collections/vibrerende-cockringen/products/xocoon-koppels-vibrator-penisring 

Butt plugs voor jullie beide

Hebben jullie wel eens een butt plug gebruikt? Of jullie nu wel of niet van anale seks houden, een butt plug is altijd te gebruiken. Penetreren met vingers of met penis is daardoor helemaal niet nodig om toch van de anale stimulatie te genieten. Alleen al het insmeren van de anus en de butt plug met glijmiddel, is al een sensatie op zich. Doe dit bij elkaar, en geniet van de extra opwinding in jullie anus terwijl jullie op andere manieren met elkaar bezig zijn.

 

Een goede startset, in drie verschillende maten, is deze:

 

 

                     

 

Of deze, als jullie meer van ribbels houden:

                           

 Strap-on dildo

Of jullie nu een stel zijn van vrouw-vrouw of vrouw-man, dit is een seksspeeltje voor koppels wat iedereen eens zou moeten proberen.

 

Een strap-on Dildo wordt gedragen door de vrouw (bij een hetero-stel) in de vorm van een soort harnas waaraan aan de voorkant een dildo bevestigd is. Het idee is om de man vanachter te kunnen penetreren. Bij een vrouw-vrouw stel kan het dragen afgewisseld worden en gebruikt worden voor vaginale penetratie of voor anale penetratie.

 

Mijn favoriete strap-on set is deze:

                           

Vergeet niet het glijmiddel en de massageolie

Een erotische massage als voorspel is magisch! Plezier voor jullie alle twee waarbij in eerste instantie de geslachtdelen nadrukkelijk vermeden moeten worden. Beetje bij beetje worden jullie geiler waarna de rest vanzelf zal gaan.

 

Massageolie heb je, net als seksspeeltjes, in alle soorten, smaken en geuren. Kijk hier maar eens of jouw favoriet hier tussen zit:

                   

Zeker als jullie gaan experimenteren met butt plugs of anaal vingeren, is glijmiddel erg belangrijk. Vergeet niet om deze mee te bestellen.

 

Ik heb een tijdje geleden deze geprobeerd. Was erg verrassend! (in de positieve zin!)

                                             

 

Laatste opmerking over seksspeeltjes voor koppels

Waar je ook mee begint, kies altijd samen uit en ontdek ook samen de mogelijkheden. Seksspeeltjes voor koppels zijn een aanvulling om jullie seksleven te verrijken en eventueel nieuw leven in te blazen, maar alles begint bij jezelf.

Houd altijd in je achterhoofd dat seks een spel is van genieten, samen genieten van elkaars aanwezigheid en elkaars lijf. Geniet, geniet, geniet!

Laat een reactie achter

Alle opmerkingen worden beoordeeld voordat ze worden gepubliceerd