Hè, ben je net fijn aan het vrijen, merk je dat het hoogtepunt er al snel aan zit te komen. Zowel de man in kwestie als de partner zou dit punt graag wel eens willen rekken. En precies daarvoor zit je goed in dit artikel. We geven je de beste tips voor het uitstellen van het mannelijk orgasme. 

Tip 1: Stop en door!

Wanneer het moment bijna daar is helpt het om even te stoppen waar je mee bezig bent. Dit is natuurlijk niet altijd even plezierig, maar kan een hoogtepunt tijdelijk tegengaan. Daarnaast leert een man zo steeds beter het gevoel van een bijna-orgasme te herkennen. Hierdoor kan hij het op den duur steeds beter reguleren.

Tip 2: De knijptechniek

Als een man bijna klaarkomt dan helpt het om met duim en wijsvinger onder de eikel te knijpen, net in de schacht. Deze techniek is ontwikkelt door experts van sekstherapie Masters en Johnson (Masters of Sex). Waarom dit werkt? Omdat je hiermee bloed uit de penis duwt, waardoor de prikkel tot ejaculatie wordt verminderd. 

Tip 3: De tantratechniek 

Tantra wordt ook wel gezien als de sleutel tot seksueel plezier en mentale kracht. Een bekende methode om het orgasme uit te stellen is om het perineum in te drukken. Dit is een plekje tussen de ballen en de anus en zorgt er net als de knijptechniek voor dat de aandrang om klaar te komen afneemt.

Tip 4: Bekkenbodemspier trainen

Door de bekkenbodemspieren afwisselend aan te spannen en te ontspannen kun je een hoogtepunt gemakkelijker uitstellen. Leuke bijkomstigheid is dat het ook nog eens zorgt voor een hardere erectie. Dit trainen kun je bijvoorbeeld doen door deze spieren zes seconden strak aan te spannen. Ontspan daarna zes tellen en herhaal tien keer. Wat ook helpt is om tijdens het plassen te stoppen en enkele seconden later weer verder te gaan.

Tip 5: Gebruik orgasme vertragende spray, lotion of gel 

Er zijn verschillende producten op de markt die ervoor zorgen dat de orgasme vertraagd wordt. Deze sprays, lotions of gels zorgen voor een lichte verdoving, natuurlijk ongevaarlijk en tijdelijk. Het type product dat je fijn vindt hangt natuurlijk net af van je voorkeur. Wij raden de volgende orgasme vertragers aan:

  1. Stud 100 – Orgasme vertragende spray
    Hierin zit een licht verdovend middel waardoor de prikkelingen tot ejaculatie minder geactiveerd worden. Je sprayt dit middel op de eikel. 
  1. Bull Power – Orgasme vertragende gel
    Middels kruidenextracten worden de seksuele prikkels in de zenuwbanen in de erogene zones op een natuurlijke manier gedempt, waardoor je de zaadlozing tot 30 minuten uit kunt stellen.
  1. Suifan’s Kwang Tze China Brush – Orgasme vertragende lotion
    Een Oosters middel op basis van natuurlijke ingrediënten dat meer dan 100 jaar geleden ontwikkeld is. Ook hiermee kan het orgasme tot 30 minuten uitgesteld worden.

Tip 6: Zij bovenop 

Je zou wellicht denken dat een man erg geprikkeld wordt als zij bovenop hem springt. Dat is in de meeste gevallen natuurlijk ook zo, maar als het gaat om klaarkomen dan kan het juist helpen om de daad langer te laten duren. Vooral als de dames wat meer naar voren buigen, omdat op die manier de penetratie minder diep wordt. De man kan zich op deze manier minder laten gaan en kan niet de bewegingen maken die hij zelf ‘het fijnste’ vindt. Ladies on top!

Tip 7:  Uitgebreider voorspel

Deze tip werkt niet voor iedereen, maar voor sommige koppels kan het fijn zijn om het voorspel zo lang mogelijk te laten duren. Hierbij kan de man extra veel tijd besteden aan de partner, zodat die het minder vervelend vindt als de man na de penetratie snel klaar is. Het is dus niet echt een oplossing, maar zorgt wel voor een langer durende vrijpartij.

Tip 8:  Denk aan iets anders

We zouden deze laatste tip niet per se aanraden, maar wil je het écht nog langer volhouden dan kan het werken om aan iets heel anders te denken. Dat kan een klusje in huis zijn, je werk of zelfs je schoonmoeder. Tja, je loopt natuurlijk risico dat het hele moment weg is, dus probeer zeker eerst de bovengenoemde tips en ontdek wat je daarmee kunt bereiken. Succes!

Orgasme vertragende producten kopen? Bekijk ons hele assortiment. Het werkt!

 

Laat een reactie achter

Alle opmerkingen worden beoordeeld voordat ze worden gepubliceerd