Newside
Erotic Shop

Nieuwezijds Voorburgwal 156,
1012 SJ Amsterdam, the Netherlands

Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur

Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00

Maandag
Dinsdag
Woensdag

10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00

Gepassioneerd team van s-experts die gepersonaliseerde aanbevelingen doen

Centraal gelegen in hartje Amsterdam

Alle artikelen en bestellingen worden discreet verpakt voor een snelle en gemakkelijke afhaling

Online bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur zijn geplaatst, morgen in huis

Divers en uitgebreid assortiment, zorgvuldig geselecteerd door Newside

Click-and-collect-bestellingen kunnen binnen 15 minuten na aankoop worden opgehaald

Onze locatie en hoe er te komen

Er zijn meerdere manieren om onze winkel te bereiken:

Met het openbaar vervoer
U kunt het openbaar vervoer gebruiken door Tram 2, 12, 13, & 17 te nemen vanaf Amsterdam Centraal Station en uit te stappen bij de halte 'Dam', waar u gemakkelijk onze winkel kunt vinden. U kunt ook 10 minuten lopen vanaf hetzelfde vertrekpunt.

Met de auto
Voor een parkeerplaats raden wij u aan te zoeken op de Spuistraat (tussen de huisnummers 44 t/m 109). Die straat loopt parallel aan de winkel, en is slechts een korte wandeling verwijderd van Newside.

DE WEG VRAGEN

Ontdek uw Newside

Onze seks-positieve winkel is gericht op mensen die begrijpen dat plezier + bevrediging een universele ervaring is die elk geslacht, ras, seksuele geaardheid en leeftijd overstijgt. Newside is voor iedereen, en we zijn er trots op een all-inclusive ruimte te zijn waar erotisch winkelen comfortabel voelt.

Ons team van s-experts beschikt over uitgebreide kennis, expertise en knowhow in de wereld van seksueel genot. We praten graag over alle soorten consensuele seks met als doel je te helpen je diepste verlangens te ontdekken. Kom langs, vertel ons uw wensen en wij zullen u aanbevelingen doen op basis van uw individuele behoeften, voorkeuren en budget.

Wees gerust, u zult precies vinden wat u zoekt bij Newside.

Diverse, uitgebreide collectie

Bij Newside bieden we een divers aanbod van genotsproducten, waaronder hoogwaardige, lichaamsveilige seksspeeltjes waarover we nauwkeurige informatie en begeleiding geven.

We zijn er trots op dat we onze producten zorgvuldig samenstellen om tegemoet te komen aan een breed scala aan interesses, behoeften en budgetten in de wereld van seksueel genot. Wij nemen onze seksuele zaken serieus en elk item in onze collectie is ontworpen om veiligheid en vooral plezier te garanderen.

Wij streven naar een unieke en comfortabele erotische winkelervaring die prioriteit geeft aan premium plezierproducten, spannende lingerie outfits, de beste erotische spelletjes en de meest effectieve libidostimulerende middelen.

En het beste deel? Er is geen enkel product in onze winkel waarvan we ons niet veilig of zelfverzekerd zouden voelen als we het voor onszelf of met anderen zouden gebruiken, zodat u tevreden bent met elke aankoop.

ENKELE MERKEN UIT DE WINKEL

Een discrete winkelervaring

Hoewel Newside een erotische winkel is die seksueel geluk promoot, begrijpen en waarderen wij ook uw privacy. Daarom verzenden wij uw bestellingen in (saaie maar) discrete bruine dozen, en verpakken wij uw aankopen in de winkel in zwarte, strakke plastic zakken. Niemand die iets door heeft vanuit onze winkel naar uw deur.

Ook op uw bankafschrift van uw debet/creditcard is 'Newside Erotic Shop' niet zichtbaar, en worden we zelfs niet vermeld op uw pakketten. Voor uw discretie zal onze (web)winkelnaam alleen zichtbaar zijn op onze website en de winkel zelf.

Een volledig discrete, erotische winkelervaring voor onze klanten.

Vaak gestelde vragen

Hulp nodig bij het ontdekken van uw Newside?

Newside's gepassioneerde team van s-experts staat altijd voor u klaar in de winkel, per telefoon of e-mail voor persoonlijk advies voorafgaand aan uw aankoop. We zijn hier om te helpen, dus vraag ons alles.

Ons doel is om je te helpen jezelf te ontdekken, om betere orgasmes te bereiken door je seksuele vaardigheden uit te breiden en je kennis over onze plezierproducten te vergroten.

Bij Newside koppelen we je aan je perfecte seksspeeltje. We zijn hier om u te begeleiden en te helpen bij het nemen van weloverwogen aankoopbeslissingen op basis van uw individuele, unieke voorkeuren.

Word verleid door onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van al onze laatste kortingen, sales, giveaways en meer! Maak je geen zorgen, wij haten ook junkmail.